Guide til energiledelse

Overvejer I energiledelse?

Med energiledelse opnår I en systematisk tilgang til optimering af jeres energianvendelse. Og ja, med besparelser til følge.

Energiledelse handler i bund og grund om at sikre, at I får en så smidig og fejlfri produktion som muligt, men med et langt lavere energiforbrug end tidligere. Måske I allerede har iværksat en masse tiltag, der har til henblik at spare på energien - eks. udskiftet belysning til LED, justeret på jeres produktionsmaskiner og er måske også begyndt at måle lidt på forbruget.

Men energiledelse tager de mange gode tiltag et skridt videre. Det sætter tingene i system og sikrer kontinuitet i tiltagene og at I bibeholder fokus på det. Med systematikken får I samtidig også mulighed for bedre at kunne måle på jeres indsats, så I kan blive ved med at holde hinanden op på jeres KPI'er.

Med guiden tager vi jer hele vejen rundt om energiledelse, men tager også fat i nogle af de mere tekniske aspekter. Vi ser også på, hvad der skal til for at opnå en ISO 50001 certificering.

God læselyst!

Download guide

I guiden til energiledelse ser vi bl.a. på:

- Hvad energiledelse er
- Dataopsamling
- Energi Monitorerings Systemer
- Hvordan energiledelse implementeres
- ISO 50001 certificeringen

Du får i alt 18 sider med en masse viden om energiledelse, der forhåbentlig kan hjælpe jer videre i beslutningen om hvorvidt, det er en vej for jer.